Agenda mantelzorgers 2018

blogagenda

Op deze pagina vind je een overzicht van alle geplande wandelingen voor mantelzorgers. Het gaat om wandelingen in de volgende gemeenten: Arnhem, Druten, Nijmegen, Uden en West Maas en Waal. In alfabetische volgorde van de namen van de gemeenten vind je hieronder een beschrijving van de wandelingen. 

Per serie wandelingen ontwerp ik een flyer. Ontvang je graag een volledige flyer via de mail laat het mij dan s.v.p. weten (06 1804 1346 of info@happinessinprogress.nl).

NB: De hoogte van de eigen bijdrage voor een wandeling hangt af van de hoogte van de subsidie die gemeenten / welzijnsorganisaties verlenen. Hierdoor is de hoogte van de eigen bijdrage per gemeente verschillend. 

 

Groepswandelingen voor mantelzorgers

Bijna alle wandelingen verzorg ik in samenwerking met welzijnsorganisaties. Ze vinden op verschillende locaties binnen of net buiten de betreffende gemeente plaats. Ben je mantelzorger en woon je in één van deze gemeenten, dan ben je van harte welkom. Woon je in een andere gemeente en wil je graag meedoen neem dan s.v.p. contact met mij op.

We verzamelen om 10.00 uur. Na koffie, thee en iets lekkers, zelfgebakken, doen we een voorstelrondje en starten daarna de wandeling die ongeveer anderhalf uur duurt. Rond 12.30 uur keren we terug op de plaats waar we zijn gestart.

 

Gemeente Arnhem, in samenwerking met Mantelzorg Vrijwillige Thuiszorg Arnhem (MVT)

WESTERHEIDE/MAASBERGSE BOS, maandag 3 december 10.00 uur

Erg de moeite waard, deze wandeling in een zeer rustige maar prachtige omgeving met mooie bospaden en heide. We starten bij de parkeerplaats aan de Harderwijkerweg en verkennen eerst de Westerheide. Vervolgens lopen we langs het Maasbergse bos en de Grote Kweek terug naar de parkeerplaats.

Aanmelden: Stuurt u een mail naar info@happinessinprogress.nl of belt u 06-1804 1346. Bij uw aanmelding ontvang ik graag uw naam, telefoonnummer en opgaaf van de wandelingen waaraan u wilt deelnemen. Indien een wandeling niet doorgaat, ontvangt u van mij tijdig bericht.

Kosten en betaling: MVT draagt een deel van de kosten; uw eigen bijdrage is € 3,75 per wandeling. Ik verzoek u tegelijk met uw aanmelding uw eigen bijdrage over te maken op bankrekeningnr.  NL41RABO 0312 5708 56 t.n.v. Happiness in Progress. De eigen bijdrage wordt uitsluitend teruggestort indien de wandeling vanwege extreme weersomstandigheden door mij wordt geannuleerd of wanneer ik door onvoorziene omstandigheden de wandeling niet kan verzorgen.


Gemeente Druten, in samenwerking met MeerVoormekaar:

WANDELING VANUIT D’N BOGERD, donderdag 13 december, 10.00 uur

Als afsluiting van het jaar starten we in d’n Bogerd om 10.00 uur met koffie en iets lekkers. Aansluitend maken we vanuit d’n Bogerd een (gratis) wandeling van ca. anderhalf uur die ook bij d’n Bogerd eindigt. De wandeling is ook geschikt voor mantelzorgers die minder mobiel zijn en liever op de fiets of met een scootmobiel meegaan. Na de wandeling is er gelegenheid samen bij d’n Bogerd te lunchen (op eigen kosten). Houdt u er rekening mee dat deze bijeenkomst zowel zonder als met lunch qua tijd kan uitlopen.

Aanmelden: U kunt zich aanmelden via info@happinessinprogress.nl of 06-1804 1346. Bij uw aanmelding ontvang ik graag uw telefoonnummer, emailadres en opgaaf van de wandelingen waaraan u wilt deelnemen.

 

Gemeente Nijmegen, in samenwerking met Mantelzorg Nijmegen:

In Nijmegen wandel ik elke drie weken met een hechte groep mantelzorgers. Nieuwe mantelzorgers uit Nijmegen zijn hierbij ook van harte welkom. Laat je dan wel registreren als mantelzorger bij Mantelzorg Nijmegen. Je ontvangt dan een korting op de prijs van de wandelingen en kunt daarnaast als je dat wilt deelnemen aan andere activiteiten die Mantelzorg Nijmegen voor mantelzorgers organiseert.

Op 19 november jl. hebben we het wandelseizoen afgesloten; in december en januari zijn er geen wandelingen. In februari 2019 starten we weer met een nieuwe serie wandelingen. Wil je de flyer met informatie ontvangen zodra deze klaar is laat het me dan gerust weten (06 18041346 / info@happinessinprogress.nl).

 

Gemeente Uden, i.s.m. Ons Welzijn, Udenaar de Toekomst en het Udenfonds

Goorse bossen, dinsdag 27 november, 10.00 uur 

Bent u al eens in de Goorse bossen geweest? Graag laat ik u kennismaken met de rust en de schoonheid van het echte Brabantse platteland. We verzamelen waar het fietspad de Knokerdweg kruist, in de buurt van Knokerdweg 16, 5406 NR Uden.

Aanmelden: U kunt zich aanmelden door te mailen naar info@happinessinprogress.nl of te bellen met 06-1804 1346. Bij uw aanmelding ontvang ik graag uw naam, telefoonnummer, emailadres, woonadres en opgaaf van de wandelingen waaraan u wilt deelnemen.

Kosten en betaling: Woont u in de gemeente Uden dan draagt het Udenfonds een deel van de kosten; uw eigen bijdrage is € 3,75 per wandeling. Woont u buiten de gemeente en wandelt u graag mee dan betaalt u € 7,50. Ik verzoek u het betreffende bedrag tegelijk met uw aanmelding over te maken op bankrekening NL41RABO 0312 5708 56 t.n.v. Happiness in Progress. De eigen bijdrage wordt uitsluitend teruggestort indien de wandeling vanwege extreme weersomstandigheden door mij wordt geannuleerd of wanneer ik door onvoorziene omstandigheden de wandeling niet kan verzorgen.

 

Gemeente West Maas en Waal, i.s.m. de gemeente

Let op: onderstaande wandelingen staan gepland in 2019!

APPELTERNSE WANDELING, dinsdag 2 april

Bij een wandeling in en rond Appeltern mag landgoed de Heerlijkheid Appeltern niet ontbreken. Ook speelt de Nieuwe Wetering een rol. We lopen over verharde landwegen en onverharde bospaden.

VAN ALPHEN NAAR MOORDHUIZEN EN TERUG, woensdag 1 mei

Tussen Alphen en Moordhuizen genieten we, geheel over verharde wegen, van het mooie uitzicht op de uiterwaarden en de Maas, van de Galloway runderen, en van het landelijke karakter van de dijk.

DREUMELSE WANDELING, donderdag 6 juni

Uiterwaarden, landwegen, bospaadjes èn de dijk: een gevarieerde wandeling ten zuidwesten van Dreumel!

WAMELSE WANDELING, vrijdag 5 juli

Prachtig, deze wandeling ten noorden van Wamel, over de zomerdijk, De Hul en de Waalbandijk. We wandelen over verharde en onverharde landwegen en door gras.

Aanmelden: Stuur een mail naar info@happinessinprogress.nl of bel tel. 06-1804 1346. Ik ontvang graag uw naam, telefoonnummer, emailadres en opgaaf van de wandelingen waaraan u wenst deel te nemen.

Kosten en betaling: De gemeente West Maas en Waal draagt een deel van de kosten. U betaalt zelf een eigen bijdrage van € 4,75 per wandeling. Ik verzoek u tegelijk met uw aanmelding uw eigen bijdrage over te maken op bankrekening NL41RABO 0312 5708 56 t.n.v. Happiness in Progress. De eigen bijdrage wordt uitsluitend teruggestort indien de wandeling vanwege extreme weersomstandigheden door mij wordt geannuleerd of wanneer ik door onvoorziene omstandigheden de wandeling niet kan verzorgen.