Avondwandelingen

wandelcoach-druten

.

‘Ontmoeten, wandelen, samen genieten’

Sta je open voor de schoonheid van de natuur en vind je het leuk nieuwe mensen te ontmoeten, dan nodig ik je van harte uit mee te genieten tijdens de volgende avondwandelingen:

HEIDE- EN VENNENWANDELING, 6 km, vrijdagavond 17 mei 2019, 19.00 uur

Vanavond combineren we een deel van de Hatertse Vennen met het Wijchens Ven en tenslotte met het landelijke Heiveld. We starten op de grote parkeerplaats bij de Hatertse Vennen, iets voorbij Kaasboerderij De Diervoort.

RIVIERENWANDELING, 5,6 km, donderdagavond 11 juli 2019, 19.00 uur

Vanaf het Circul van de Ooij aan de Ooysedijk wandelen we richting de Vlietberg. Vervolgens volgen we de Waal tot de Stadswaard. Via de Valkhof en het Hunnerpark lopen we naar de Dijkgraaf van Wijckweg waarna we tussen de weilanden terugkeren naar het Circul van de Ooij.

BOSWANDELING, 5,8 km, dinsdagavond 13 augustus 2019, 19.00 uur

Ken je het prachtige, glooiende bos bij Dekkerswald? Ik neem je er graag mee naartoe. Vanaf de Biesseltsebaan aan de kant van de Sionsweg wandelen we in zuidelijke richting.

BERGWANDELING, 5,1 km, woensdagavond 21 augustus, 19.00 uur  

Erg enthousiast ben ik over het gebied tussen de Zevenheuvelenweg, de Oude Kleefsebaan en Groesbeek. Ik neem je graag mee naar dit glooiende gebied waar we uitkijken over uitgestrekte weilanden. Ontvangst op de parkeerplaats even voorbij minicamping Wylerberg aan de Oude Kleefsebaan.

Aanmelden: Je kunt je aanmelden door een mail te sturen naar info@happinessinprogress.nl of te bellen met tel. 06-1804 1346. Ik ontvang graag je naam, telefoonnummer en emailadres. Enkele dagen vóór de wandeling ontvang je van mij informatie over de grootte van de groep, een routebeschrijving en eventuele andere informatie.

Kosten: Dit arrangement van vier wandelingen kost € 35,– pp. inclusief hapje en drankje. Geef je de voorkeur aan deelname aan losse wandelingen dan is hiervoor de prijs € 10,– pp. per wandeling. Ik verzoek je het betreffende bedrag tegelijk met je aanmelding over te maken op bankrekening NL41RABO 0312 5708 56 t.n.v. Happiness in Progress. Na ontvangst van je betaling is je reservering definitief. Je betaling, of een evenredig deel daarvan, wordt uitsluitend teruggestort indien de wandeling vanwege extreme weersomstandigheden door mij wordt geannuleerd of wanneer ik door onvoorziene omstandigheden de wandeling niet kan verzorgen.