Mary

mary_ditbenikIk ben 50 jaar en de trotse moeder van zoon Rob (20) en dochter Sophie (16). Na jarenlang als secretaresse te hebben gewerkt op de afdeling klinische genetica van het UMC St Radboud, wilde ik mijzelf verder ontwikkelen en maatschappelijk meer betekenen. Omdat mensen, hun gedrag en het verloop van hun leven mij altijd hebben geïnteresseerd ben ik in 2011 gestart met de studie HBO Toegepaste Psychologie. Deze heb ik in juni 2017 afgerond. 

Tijdens mijn studie, waarbij ik veel tijd achter mijn bureau doorbracht, heb ik genoten van de wandelingen in de natuur van mijn woonplaats Bergharen. Even in beweging, even de zinnen verzetten. Daarbij groeide de gedachte dat wandelen een prachtig middel is om mensen lichamelijk en mentaal in beweging te brengen, om ze met elkaar in contact te brengen, om ze de kracht van de natuur te laten ervaren, en om ze simpelweg een leuke ochtend, middag of avond te bezorgen.  

Deze gedachte, gecombineerd met de wens te werken op een manier die ik zelf prettig vind, heeft geleid tot de start van mijn bedrijf ‘Happiness in Progress’.