Tarieven

tarieven1425Zondagochtendwandelingen voor mensen met overgewicht of diabetes:

Als ik zelf een abonnement neem vind ik het prettig wanneer ik niet hoef door te betalen als ik op vakantie ga, bij feestdagen, etc. Lees hieronder hoe ik jou deze flexibiliteit ook bied.

Let op: tijdelijke korting op de zondagochtendwandelingen: bij aanmelding èn betaling vóór 1 februari 2019 ontvang je 25% korting, je betaalt dan:

€ 6,55 voor een proefwandeling

€ 65,60 voor een 10-wandelingenkaart

€ 123,75 voor een 20-wandelingenkaart

 


Mijn tarieven:

Eenmalige proefwandeling: € 8,75 pp.
10-wandelingenkaart: € 87,50
20-wandelingenkaart: € 165,00 (incl. € 10,– korting)

Na ontvangst van de betaling ontvang je de kaart, waarop de datum van elke wandeling wordt genoteerd. Op de kaart wordt vermeld vóór welke datum de wandelingen dienen te worden afgenomen. Indien van toepassing dan wordt deze datum opgeschoven.

Afmelden voor een wandeling:

  • Bij de 10-wandelingenkaart kun je je éénmaal afmelden, ongeacht de reden. Een kortdurende ziekte zoals bv. griep, of een migraineaanval valt hier ook onder. Je kunt de wandeling kosteloos inhalen.
  • Bij een 20-wandelingenkaart kun je je tweemaal afmelden, ongeacht de reden. Ook nu valt een kortdurende ziekte daar onder. Je kunt de twee wandelingen kosteloos inhalen.

Voor welke zondagen betaal je niet?    

  • Ik houd rekening met jouw vakantie: per jaar kun je drie maal kosteloos een wandeling overslaan in verband met vakantie, ongeacht welke kaart je hebt.
  • In de zomervakantie vervalt de wandeling gedurende drie zondagen.
  • Elke vijfde zondag van de maand is er geen wandeling.
  • Met Pasen en Pinksteren is er geen wandeling.

Maak je maximaal gebruik van het bovenstaande dan wandel je ca. 36 zondagen op een jaar. Neem je een 20-wandelingenkaart en hou je rekening met de zondagen die uitvallen dan betaal je op jaarbasis ongeveer € 5,71 per week.

Verdere voorwaarden:

  • Wordt je langdurig ziek en kun je voor langere tijd niet meewandelen, dan ontvang je het bedrag van de resterende wandelingen retour.
  • Bij onweer, harde storm of gladheid annuleer ik de wandeling. De kosten daarvan zijn voor mijn rekening; de datum waarop jouw kaart ‘afloopt’ wordt dan een week opgeschoven.

Ik ontvang je betaling het liefst digitaal en verzoek je vriendelijk het betreffende bedrag vóór de eerste wandeling over te maken op rekening NL41RABO 0312 5708 56 t.n.v. Happiness in Progress o.v.v. ‘zondagochtendwandeling’. Betaal je liever contant dan verzoek ik je bij de eerste wandeling te betalen.

 

Groepswandelingen voor mantelzorgers

De prijs voor wandelingen in groepsverband die ik in samenwerking met welzijnsorganisaties organiseer is tot 31 december 2018 € 7,50 per persoon per wandeling. Vanaf 1 januari 2019 is dat € 8,75 per persoon per wandeling. Afhankelijk van eventuele subsidie van een gemeente of welzijnsorganisatie kan de eigen bijdrage van deelnemers lager uitvallen of hoeven deelnemers zelfs niets te betalen.

De eigen bijdrage voor de wandeling(en) waarvoor deelnemers zich aanmelden dient tegelijk met de aanmelding te worden overgemaakt op rekening NL41RABO 0312 5708 56 t.n.v. Happiness in Progress onder vermelding van de data van de betreffende wandeling(en).

Wanneer een welzijnsorganisatie een deel van de kosten op zich neemt ontvangt deze organisatie na de wandeling mijn rekening die binnen 14 dagen dient te worden voldaan.

Afmelden:

Het kan gebeuren dat je jouw deelname aan een groepswandeling moet annuleren. Bij groepswandelingen voor mantelzorgers wordt de eigen bijdrage uitsluitend teruggestort indien de wandeling vanwege extreme weersomstandigheden door mij wordt geannuleerd of wanneer ik door onvoorziene omstandigheden de wandeling niet kan verzorgen.

 

Themawandelingen

Na bespreking van je wensen ontvang je per mail mijn offerte op maat. Na de wandeling stuur ik jou of je bedrijf per mail mijn factuur welke binnen 14 dagen dient te worden betaald.

 

Individuele wandelingen

Om te ervaren of Walking back to Happiness bij jou past kun je éénmalig een proefwandeling maken voor de helft van de prijs, te weten € 45,00 inclusief B.T.W. Beslis je hierna dat je vaker met mij de natuur op wilt zoeken, dan betaal je € 90,00 per wandeling inclusief B.T.W. Ik verzoek je dit bedrag vóór de wandeling over te maken op rekening NL41RABO 0312 5708 56 t.n.v. Happiness in Progress. Vind je het niet prettig digitaal te betalen, dan is het geen probleem contant vóór de wandeling te betalen. Binnen enkele dagen na betaling ontvang je mijn factuur.

NB: de prijs die je betaalt is geen prijs per uur maar een prijs per wandeling, inclusief (tijd voor) koffie, thee en iets lekkers. Wanneer anderhalf uur wandelen niet voldoende is en jij nog volop in je verhaal zit is het meestal geen probleem de wandeling te verlengen. Ik breng hiervoor niets in rekening.

 

Bijdrage en betaling door je werkgever

Misschien is jouw werkgever bereid de kosten van ‘Walking back to Happiness’, of een deel ervan, te betalen. Jouw werkgever heeft belang bij het fit blijven van zijn of haar werknemer. Praat er eens met hem of haar over.

Bedrijven ontvangen na de wandeling(en) van een werknemer mijn faktuur. Deze dient binnen 14 dagen te worden voldaan.