Visie en Missie

De naam van mijn bedrijf, ‘Happiness in Progress’, betekent vrij vertaald ‘werk in uitvoering op het gebied van geluk’. Hierin komt mijn visie naar voren dat mensen in kleine, concrete stappen zelf aan hun welzijn en geluk kunnen werken door letterlijk in beweging te komen.

Mijn missie is mensen door middel van het aanbod van mooie, gevarieerde wandelingen op verschillende locaties een kader te bieden om op een prettige manier te bewegen en elkaar te ontmoeten. Deelnemers dragen door deel te nemen aan de wandelingen zorg voor hun eigen gezondheid en draagkracht en komen met andere mensen in contact. Dit contact kan zomaar zorgen voor het vlindertje op je schouder dat je voor even of voor wat langer het gevoel geeft te ‘zweven’. Ik draag daar graag aan bij.

‘Walking back to Happiness’ is een eenvoudig concept dat warme reacties oplevert; mensen voelen zich binnen de wandelgroepen veilig en vertrouwd. Wanneer iemand zich tijdens en na een wandeling beter voelt dan daarvóór dan is mijn missie geslaagd. Bevordering van welzijn en geluk hoeft niet ingewikkeld te zijn …